HU  .  EN

HU  .  EN

Azul Engineering Kft.

H-1222 Budapest, Háros utca 11.
Telefon: +36 30 513 4353
E-mail: info@azuleng.hu

Simcon Bootcamp

Gyorsabb, olcsóbb és pontosabb fröccsöntési eredmények

A Bootcamp során gyakorlati példákon keresztül sajátíthatja el a legfontosabb szimulációs készségeket, így gyorsan elkezdheti az első szimulációs projekteket. A webes szeminárium olyan alkatrész- és szerszámtervezőknek, projektmenedzsereknek, vásárlóknak és értékesítési munkatársaknak szól, akik áttekintést akarnak szerezni az megoldás előnyeiről.

A képzést sikeresen teljesítő résztvevők képzési bizonyítványt kapnak. Megkapják azt a lehetőséget is, hogy kedvezményes, 4 hetes korlátlan licencet vásároljanak a CADMOULD Warp-it! csomagunkhoz, beleértve a SIMCON támogatást, valamint 4 hetes hozzáférést az online akadémia e-learning programunkhoz. Így azonnal elindíthatja és futtathatja első projektjeit a bootcamp után, elmélyítheti szimulációs tudását és tapasztalatait.

További információ, időpontok és jelentkezés a Simcon weboldalán.

Egyéni és kiscsoportos képzés

Cégünk vállalja az általunk forgalmazott szoftverek egyéni vagy kiscsoportos oktatását, célunk hogy a felhasználók minél gyorsabban és egyszerűbben elsajátítsák a szoftverek kezelését.

Webinarok

Webinarok

A szoftvereket fejlesztő cégek online előadások formájában gyakran osztanak meg hasznos tippeket és trükköket, amelyek könnyebbé teszik a szoftverek mindennapos használatát.

Simcon Online Academy

Simcon Online Academy

Tanuljon meg szimulálni - ahol és amikor csak akar.
A képzési platform interaktív videóival könnyedén megtanulhatja a Cadmould kezelését.

Simcon Bootcamp

Simcon Bootcamp

Tanulja meg a fröccsöntés szimuláció alapjait online, kiscsoportos képzés keretében. A Cadmould fejlesztői rendszeresen tartanak online képzéseket, amely elvégzése után 4 hét Cadmould licencet kap a tanultak gyakorlásához.