HU  .  EN

HU  .  EN

Azul Engineering Kft.

H-1222 Budapest, Háros utca 11.
Telefon: +36 30 513 4353
E-mail: info@azuleng.hu

Simcon Online Academy

Az interaktív oktatóvideók lehetővé teszik a Cadmoulddal történő fröccsöntési szimulációval kapcsolatos ismeretek megszerzését, megszilárdítását és tesztelését, hatékony, önálló tanulási folyamat során. A tanulás időtől és helyszíntől függetlenül zajlik, ami jelentős költségmegtakarítást és optimalizált tanulási időt eredményez.

Mindenki lehet szimulációs szakértő!
Új és meglévő felhasználók számára egyaránt
Az interaktív SIMCON Online Academy lehetővé teszi minden felhasználó számára, hogy hatékonyan és fenntarthatóan ismerkedjen meg a Cadmould és moduljainak legfontosabb funkcióival - a számukra legmegfelelőbb módon. Az új felhasználók átfogó ismereteket szereznek egyenes és gyakorlati megközelítésben, míg a haladó felhasználók szelektíven bővítik tudásukat. Ez biztosítja az összes alkalmazott egységes minőségi színvonalát.

Az Online Akadémián mindenki egyénileg, hatékonyan és fenntarthatóan tanulhat:

- utazás nélkül
- egyéni időgazdálkodás
- maximális rugalmasság
- gyakorlatok az ismeretek megszilárdítása
- hatékony továbbképzési modulok
- rendszeres kiegészítések a platformhoz
- bármikor rendelkezésre áll - referenciamunkának is alkalmas

Miután sikeresen teljesítette az összes modult, lehetősége van arra is, hogy kérdéseket tegyen fel mérnökcsapatunknak egy egyedileg szervezett online munkamenet során. És természetesen a Teljesítési bizonyítványt is megkapja.

Minden licenc egy évre hozzáférést biztosít a SIMCON Online Academy-hez. A következő modulokat már lefedi az Online Academy: Fill, Pack, Warp, Fiber, Cool, T-Box és 2K & Insert.

További információ és jelentkezés a Simcon weboldalán.

Egyéni és kiscsoportos képzés

Cégünk vállalja az általunk forgalmazott szoftverek egyéni vagy kiscsoportos oktatását, célunk hogy a felhasználók minél gyorsabban és egyszerűbben elsajátítsák a szoftverek kezelését.

Webinarok

Webinarok

A szoftvereket fejlesztő cégek online előadások formájában gyakran osztanak meg hasznos tippeket és trükköket, amelyek könnyebbé teszik a szoftverek mindennapos használatát.

Simcon Online Academy

Simcon Online Academy

Tanuljon meg szimulálni - ahol és amikor csak akar.
A képzési platform interaktív videóival könnyedén megtanulhatja a Cadmould kezelését.

Simcon Bootcamp

Simcon Bootcamp

Tanulja meg a fröccsöntés szimuláció alapjait online, kiscsoportos képzés keretében. A Cadmould fejlesztői rendszeresen tartanak online képzéseket, amely elvégzése után 4 hét Cadmould licencet kap a tanultak gyakorlásához.