HU  .  EN

HU  .  EN

Azul Engineering Kft.

H-1222 Budapest, Háros utca 11.
Telefon: +36 30 513 4353
E-mail: info@azuleng.hu

Cimatron: CAD-CAM Fröccsszerszámokhoz

Szerszám tervezés

Megbízható, ugyanakkor innovatív megoldás az egész tervezői folyamatra. Olyan eszközökkel segíti a tervezőt, mint az osztástervezés, hűtőkörök tervezése, formakövetőhűtés-tervezés, kilökőrendszer-tervezés, változások követése, betét és csúszkatervezés.

NC programozás

A Cimatron lerövidíti a gépi időt, miközben biztosítja a kiváló felületi minőséget.

Verenyképes 2,5-5 tengelyes marási és fúrási stratégiák választékával, valamint beépített CAD eszközökkel, elemző eszközökkel és szimulátorokkal a Cimatron a megfelelő CAM szoftver minden munkához. A Cimatron rengeteg stratégiáját és képességeit kifejezetten az szerszámkészítők igényeihez igazították, ezért a Cimatron a megfelelő választás a szerszámkészítő műhely számára.

Elektróda tervezés

A Cimatron Elektróda modulja kiválóan alkalmas minden elektróda részletes és automatizált tervezésére, a legegyszerűbbtől a legösszetettebbig. A Cimatron fejlett eszközöket kínál az szikrázási terület egyszerű meghatározásához, fejlett felületkezelési funkciókat, valamint a szabványos előgyártmány-méret és befogó könyvtárakat. A teljes elektródatervezési-folyamat vagy annak egyes szakaszai sablonként menthetők és könnyen alkalmazhatók más elektródákra, ezáltal jelentősen lerövidítheti az elektródatervezés idejét.

Ha többet szeretne megtudni a programokról, látogasson el a Cimatron oldalára.