HU  .  EN

HU  .  EN

Azul Engineering Kft.

H-1222 Budapest, Háros utca 11.
Telefon: +36 30 513 4353
E-mail: info@azuleng.hu

Szoftvereink

Szoftvereink számítógépes segítséget nyújtanak a szerszámgyártóknak:

- CADMOULD a műanyagfröccsöntés szimulációjához;
- VARIMOS a fröccsöntés optimalizációjához;
- CIMATRON a szerszámtervezéshez, elektróda tervezéshez, maróprogramok készítéséhez;

Cimatron: CAD-CAM fröccsszerszámokhoz

Cimatron: CAD-CAM fröccsszerszámokhoz

A Cimatron CAD-CAM program nagy előnyt nyújt a fröccsöntőszerszám-tervezés, lemezalkatrész-gyártás, NC programozás és elektróda-tervezés területén. Megbízható, ugyanakkor innovatív megoldás az egész tervezői folyamatra: hibrid modellezés, MoldBase, DieDesign, Electrode-Design interfészek. Közismerten megbízható, az elérhető egyik legjobb CAM rendszer.

Varimos: Fröccsöntés-optimalizáció

Varimos: Fröccsöntés-optimalizáció

Teljesen automatikus fröccsöntés optimalizáció és minőségbiztosítás. A Varimos automatizálja a kísérlettervezést, így biztosítja a jobb műanyag darabokat, fröccsöntőszerszámokat és folyamatokat. A szoftver függetlenül és szisztematikusan szimulálja a megadott folyamat- és geometriai változók nagy számát a fröccsöntési folyamathoz. A VARIMOS-ba integrált mesterséges intelligencia összegyűjti és rögzíti az összes szimulációs eredményt, és önállóan elemzi azokat. Így a szoftver létrehozza saját tudáskészletét és összeállítja a folyamatmodellt. Így segíti a helyes döntések meghozását, rövid idő alatt érheti el a legjobb eredményeket.

Cadmould 3D-F: Fröccsöntés szimuláció

Cadmould 3D-F: Fröccsöntés szimuláció

Cadmoulddal lehetséges a teljes fröccsöntési folyamat szimulációja. A Cadmould 3D-F termékcsalád több mint 25 év német fejlesztés eredménye. A Cadmould 3D-F a kiemelkedően precíz és szabadalmaztatott 3D-F hálózást alkalmazza, ez teszi a Cadmouldot a legjobb szimulációs megoldássá. A Cadmould olyan csúcstechnológia, amely gyors, precíz és könnyen használható. Szimulálható a kitöltés, szálorientáció, az utónyomás, a hűtés, a szerszámon kívüli hűlés, a zsugorodás és vetemedés. Olyan speciális folyamatok is szimulálhatóak, mint a habosított fröccsöntés, inzertes fröccsöntés, kaszkád fröccsöntés, szendvicsszerkezetek fröccsöntése, GAIM, elasztomerikus anyagok, térhálósódó anyagok fröccsöntése. A Cadmould segítségével meghatározható a zsugorodás és vetemedés geometriai kompenzációja.