HU  .  EN

HU  .  EN

Azul Engineering Kft.

H-1222 Budapest, Háros utca 11.
Telefon: +36 30 513 4353
E-mail: info@azuleng.hu

Varimos: Fröccsöntés optimalizáció

Teljesen automatikus fröccsöntés optimalizáció és minőségbiztosítás
Gyorsabb termék- és folyamattervezés

Átfogó megoldás
A Varimos automatizálja a kísérlettervezést, így biztosítja a jobb műanyag darabokat, fröccsöntőszerszámokat és folyamatokat. A szoftver függetlenül és szisztematikusan szimulálja a megadott folyamat- és geometriai változók nagy számát a fröccsöntési folyamathoz.

Mesterséges inteligencia
A VARIMOS-ba integrált mesterséges intelligencia összegyűjti és rögzíti az összes szimulációs eredményt, és önállóan elemzi azokat. Így a szoftver létrehozza saját tudáskészletét és összeállítja a folyamatmodellt. Így segíti a helyes döntések meghozását, rövid idő alatt érheti el a legjobb eredményeket.

A Varimos segítségével 50%-kal gyorsabban érheti el a tömeggyártást, mivel a szoftverrel hatékonyan optimalizálható a fejlesztési folyamat.

A Varimos hatása a munkafolyamatra
Ellenőrzés

Tartsa ellenőrzés alatt a fröccsöntési folyamatot - a kezdetektől egészen sorozatgyártásig. A VARIMOS biztosítja, hogy a mérettűréseket már a fejlesztési szakaszban figyelemmel lehessen kísérni.
Feldolgozás
A VARIMOS önállóan dolgozza ki a fröccsöntési folyamat modelljét. Ez megkönnyíti és felgyorsítja a teljes fejlesztési fázist, és garantálja a leghatékonyabb folyamattervezést.
Rövid ciklusok
A VARIMOS úgy változtatja a folyamat paramétereit, például a befecskendezési hőmérsékletet és a befecskendezési nyomást, hogy a lehető legrövidebb gyártási ciklust elérhesse, a minőségi kritériumok betartásával.
Ideális eredmények
Az alkatrész- és a folyamatparaméterek teljesen automatikus változtatása lényegesen jobb termék-tervezést eredményez - beleértve a 100% -os minőségbiztosítást és a dokumentációt, amely alkalmas az ellenőrzésekhez.

Könnyebb, gyorsabb, jobb
Automatikus kísérlettervezés, fröccsöntési paraméterek változtatásával
Kevesebb javítási lépés, kevesebb idő a kész termékig
Intelligens folyamatmodell a legjobb darabért és folyamattervezésért

Termékfejlesztési folyamat
A VARIMOS segítségével a helyes döntéseket hozhatja a fejlesztési folyamat legfontosabb szakaszában, ezáltal csökkentheti a költségeket és az átfutási időket. A VARIMOS a műanyag feldolgozó rendszereket automatikusan és célzottan optimalizálja, kísérletek megtervezésével és a szimulációs eredmények intelligens értelmezésével. Ezután akár 50% -kal gyorsabban készen állhat a sorozatgyártásra.
Terméktervezés
A VARIMOS a termékfejlesztés megvalósíthatóságának megalapozott validálását biztosítja már a fejlesztési folyamat kezdetétől. Ez megkönnyíti az egyensúlyt egyrészt a kreatív tervezés, másrészt a műszaki előírások, az anyagtulajdonságok és a gyártási folyamat között.
Alkatrésztervezés
A VARIMOS-val végzett automatizált kísérlettervezés csökkenti az javítási lépések számát, biztosítja a minőség-követelmények betartását és javítja az együttműködést a szerszámtervezőkkel.
Fröccsöntő szerszámok tervezése
A VARIMOS-val végzett automatizált kísérlettervezés csökkenti az javítási lépések számát, biztosítja a szerszám minőségi követelményeknek való megfelelését és javítja az együttműködés alkatrészek tervezőivel. A VARIMOS gyors, egyszerű és megbízható megvalósíthatósági elemzést tesz lehetővé, és elősegíti a megbízható kapacitástervezést és a kapacitás jobb kihasználását.
Mintavétel
A kísérletek tervezésén és az alkatrészek automatizált mérésén alapulva a VARIMOS függetlenül optimalizálja a gép beállításait, figyelembe véve a termék minőségét és a ciklusidőt.
Sorozatgyártás
A VARIMOS lerövidíti a gyártási ciklusokat, miközben lehetővé teszi a folyamatos ábrázolást és a folyamat értékelését. Az automatizált dokumentáció leegyszerűsíti a minőségbiztosítást a gyártási folyamatban.

Varimos Virtual

A fejlesztési szakaszban a VARIMOS Virtual összekapcsolja a fröccsöntési szimulációt a kísérletek szisztematikus tervezésével és az intelligens optimalizálással. A geometria és a folyamatparaméterek megváltoztatásával a szoftver automatikusan javítja a zsugorodást és a vetemedést a legjobb darab megtalálásával.

Varimos Real

A VARIMOS Real automatikusan optimalizálja a gépbeállításokat az alkatrészek gyártásához. Az integrált AI folyamatosan bővíti tudáskészletét az előző szimulációk eredményeivel. A rendszer a kísérletek megtervezésével garantálja a lehető legrövidebb ciklusidőket.

OPTIMÁLIS INTEGRÁCIÓ A TERMÉKFEJLESZTÉSBE

Fröccsöntésszimuláció a CADMOULD-al.
Fröccsöntésoptimalizáció a Varimos Virtual-lal.
A fröccsöntés finomhangolása a Varimos Real-lal
Bővebben a Varimosról a Simcon honlapján